profetie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 november 2019 door Patrick Simons

Bijbelse profetieën veelal onbekend bij jongeren: "Ongeveer een derde van de Bijbel bestaat uit profetieën"

Vaak weten jongeren niet zoveel raad met profetieen in de Bijbel. Soms leidt dat er zelfs toe dat we ze maar helemaal naast ons neer leggen. Stichting Israël en de Bijbel organiseert daarom in januari een tweedaagse Israëlconferentie voor jongvolwassenen. Tijdens deze conferentie worden jongvolwassenen door David van Wijck en Christian Stier meegenomen in het Bijbelboek Daniël. CIP.nl stelde enkele vragen over het thema van de conferentie.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Een heel goed en broodnodig initiatief, over een belangrijk en actueel onderwerp.
J
En dan te bedenken dat er zijn die dwaling verspreiden, het profetische Woord ontkrachten en tegenspreken door te stellen dat 'alles al vervuld is' .Wanneer bijvoorbeeld Openbaring of Zacharia 14 vervuld zou zijn ( zij zullen Mij zien, die zij doorstoken hebben) blijft ongewis. Het preterisme is een leugen.
M
Geweldig dat deze jonge mannen dit initiatief hebben genomen om dit te gaan doen!!

Er wordt veel en veel te weinig gesproken over de eindtijd, en de opname van de gelovigen die aanstaande is! Ik denk dat een grote groep voorgangers geen theologie gestudeerd hebben of gewoon een andere invulling geven aan het evangelie. Wat mij opvalt athans dat men zich laat inspireren door de dwaalleraars uit de VS.

Wat deze jonge mannen ook zeggen: er komt een tijd van grote verwarring, dwaalleraars zogenaamde nieuwe profeten en nieuwe apostelen .
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events