Mojtaba
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 november 2019 door Geerten van Breugel

Mojtaba leidde een huiskerk en belandde in de gevangenis: "Ik sprak met een drugsdealer over geloof in Jezus"

Zijn verhaal is naar eigen zeggen één van de duizenden in Iran. Mojtaba gaf zijn leven na een donkere periode aan Jezus en werd daarom gearresteerd. Toen de Iraniër drie jaar later een huiskerk leidde, viel de politie binnen en zat hij drie jaar opgesloten tussen criminelen met een groot strafblad. Maar God werkte, ook daar, door Mojtaba heen. Zijn verhaal vertelde hij op de Open Doors-dag. 

"Toen ik bijna achttien was, gaf ik mijn hart aan Jezus", vertelt Mojtaba. "Ik worstelde met veel conflicten en problemen. Ik was zwaar gekwetst door mensen die dichtbij mij stonden. Ik zat vol haat en boosheid. Ik koos verkeerde vrienden, waardoor ik domme dingen deed en slechte gewoonten ontwikkelde. Ik genoot niet meer van het leven en verloor mijn vreugde. Niets kon voldoening geven. Het leven was zonder betekenis voor mij. Ik voelde mij zo leeg en vroeg mij af wat het doel van mijn leven was." Zijn islamitisch geloof zou hem niet verder helpen: door zijn verkeerde gedrag had hij geen perspectief als moslim.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

N
Amen, we hebben een God van waarheid. HIJ regeerd en niemand anders. Ik blijf Heere Jezus Christus bedanken voor wat HIJ voor mij (ons) gedaan heeft en nog doet. HIJ is de enige weg naar onze ABBA Vader. HIJ is de Weg de Waarheid en het Eewig Leven Hallelujah. Godszegen iedereen en ook de ongelovigen zodat zij allen de ware liefde van God mogen ervaren. ????
N
Sorry vraagtekens zijn per ongeluk gemeld

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen