Anne Graham Lotz

Nieuws

07 november 2019 door Jeffrey Schipper

Dochter van Billy Graham: Terugtrekking Trump in Syrië kan leiden tot 'eindtijdoorlog' uit Ezechiël 38

Evangelist Anne Graham Lotz linkt het omstreden besluit van president Donald Trump om zijn troepen uit Syrië weg te trekken aan een oorlog die in Ezechiël 38 wordt beschreven, schrijft The Christian Post. De 71-jarige dochter van de beroemde evangelist Billy Graham (vorig jaar overleden, red.) was te gast in The Jim Bakker Show om haar nieuwe boek 'Jesus In Me' te promoten.

Tijdens de uitzending werd Lotz de vraag gevraagd om commentaar te geven op het recente besluit van Trump om de Amerikaanse troepen in Noord-Syrië terug te trekken. Dit besluit leidde tot een militair offensief van Turkije, waardoor duizenden Koerden noodgedwongen vluchtten. Naar eigen zeggen deed de Turkse president Erdogan dit om terroristen te verdrijven. Tegenstanders van Erdogans beslissing beschuldigen hem van het plegen van oorlogsmisdaden tegen burgers.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Tjonge, wat een uitgesproken visies en meningen. En dat allemaal op grond van dat ene Boek. Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe en wat, behalve dat er een nieuwe hemel en aarde komen en daar zie ik halsreikend naar uit.
r
De obsessie met de eindtijd heeft zo langzamerhand een ongezonde vorm aangenomen en het staat mijns inziens een identificatie met Jezus in de weg.

Jezus volgen is zo ingrijpend en veel omvattend dat een je verdiepen in alle mogelijke eindtijd scenarios een enorme afleiding kan zijn van waar het echt om gaat.

De hoofdzaak is meer zoals Jezus zijn als je daar serieus mee bezig bent blijft er weinig tijd over voor eschatologie.
J
Geheel mee eens Ruud, verspilde tijd lijkt me als volgeling van de HEER Jezus..!
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.