White Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 november 2019 door Geerten van Breugel

Televisiepredikant Paula White is adviseur in regering Trump: "Nee zeggen tegen Trump is hetzelfde als nee zeggen tegen God"

De president van de Verenigde Staten heeft "zijn oude vriendin, geestelijke adviseur en persoonlijke dominee" Paula White-Cain tot speciaal adviseur binnen zijn regering aangesteld.

De 53-jarige White is een steenrijke televisiepredikante en predikt het welvaartsevangelie. Ze is al sinds Trumps aanstelling een van zijn getrouwen en komt regelmatig voor in zijn omgeving. De Amerikaanse is aangesteld tot adviseur van het Faith and Opportunity Initiative, volgens Trouw een initiatief dat religieuze groepen meer inbreng moet geven in overheidsprogramma’s over onderwerpen zoals godsdienstvrijheid. White ziet het adviseren van de president als een roeping en claimde onder meer dat "nee zeggen tegen president Trump hetzelfde is als nee zeggen tegen God".

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Dat krijg je ervan als je politiek met religie gaat mixen. Dat is al heel snel belachelijk. Mensen die een klein beetje thuis zijn in de Bijbel prikken hier zo doorheen.
J
Overigens heb ik al lang geleden 'Ja' gezegd tegen de Heer. Maar nog nooit tegen Trump en dat gaat niet gebeuren ook. Wat een idiote en bijna godslasterlijke vergelijking...
Toon meer antwoorden (8)
Toon meer reacties (19)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.