cocky
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

29 oktober 2019 door Patrick Simons

Reformatorische vrouwen en seksualiteit: "Het is intenser om seks met één persoon te delen"

Het kan in de praktijk soms best lastig zijn om een open gesprek over seksualiteit te voeren, zeker wanneer er bepaalde problemen bij komen kijken. Corina Schipaanboord vond het onderwerp belangrijk genoeg om er het boek 'Vertrouwelijk' over te schrijven. Ze was, samen met relatiecoach Cocky Drost te gast in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio. Corina sprak eerder al uitgebreid met CIP.nl.

In het boek van Corina komen 17 verschillende vrouwen aan het woord over seksualiteit. Zij bespreken daarbij hun eigen ervaringen en issues op dit gebied. Ook komen er deskundigen zoals Cocky Drost aan het woord. Corina vertelt waarom ze het boek schreef. "Toen wij net getrouwd waren, liep ik best wel eens tegen wat dingetjes aan. Als ik dan tegen vriendinnen of andere vrouwen in mijn omgeving over begon, merkte ik dat er heel veel vrouwen tegen bepaalde dingen aanliepen. Bijvoorbeeld dat de man weinig zin had of dat de seks pijn deed. Vaak ging het gesprek echter van mij uit en ik vond het jammer dat zoveel vrouwen tegen iets aanlopen maar dat er dan toch zo weinig over gepraat wordt. Alleen al erover praatte werkte positief omdat je merkt dat je niet de enige bent bij wie het niet helemaal vanzelf gaat."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Ik ben toch blij dat God hartstocht in ons hart gelegd heeft. Het voegt toch een hoop mooie dingen toe aan de relatie!!!!
R
Gelukkig dat seks meer is dan n wellust is.
R
Gelukkig dat seks dan niet alleen wellust is.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen