Messiaanse Jood David
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

21 november 2019 door Patrick Goede

Joodse familie van dominee David Zadok vond zijn bekering vreselijk: "Ze hadden nog liever dat ik verslaafd raakte aan drugs"

Hij moet zijn vliegtuig halen en wil zijn vlucht nog aanpassen, toch heeft David Zadok tijd voor ons en straalt hij rust en vertrouwen uit. "Je hebt vast gehoord dat wij Joden een rondzwervend volk genoemd worden. Ik heb een druk schema maar ik heb hier een goede tijd gehad", zegt David dan ook als we elkaar dankzij Stichting Steun Messiasbelijdende Joden ontmoeten op Schiphol.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Jodendom
- Lody van de Kamp vindt verhouding met islam minder ingewikkeld: "Jezus staat tussen het jodendom en het christendom in"
- Michaël viert als christen het Loofhuttenfeest: "Steeds meer christenen willen terug naar de Joodse en Bijbelse wortels"
- Wim Verwoerd ziet verband tussen christendom en Jodenvervolging: "Sommige naziwetten waren één op één gelijk aan kerkelijke wetten"
- Gertruud ziet hoogmoed als één van de grootste zondes steeds weer de kop opsteken: "God waarschuwt ons keer op keer"
- Wim Verwoerd: "We moeten ons bekeren van het afzetten tegen de sabbat, de Bijbelse feesten en het herstel van Israël"
Meer over Jodendom »

Lees hier meer over Stichting Steun Messiasbelijdende Joden

Reacties

T
In het boek " Joodse stemmen over Christus en het Christendom." Een uitgave van begin vorige eeuw, schreef J.Rottenberg: Wie brengt mij verzoening? Want:" vreselijk is het te vallen in de handen van de levende God."En mijn ziel, verteerd door honger, maar niet naar brood, en versmachtend maar niet naar water, zocht Hem, die mij zocht. Totdat ik de stem verstond:"Ween niet, zie de Leeuw, die uit de stam Juda is heeft overwonnen."En de eerste schemering van licht tot mij doordrong en ik Hem zag-

bijbel.startkabel.nl/forum/?id=2862

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen