Ds. W. Silfhout
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

02 oktober 2019 door Jeffrey Schipper

Ds. Silfhout staat 25 jaar op de preekstoel: "Na drie kerkdiensten wil ik soms nog een keer de kansel op"

“Ik werd soms zó moe van allerlei pastorale noden, zoals huwelijksproblemen. Het is vaak vechten tegen de bierkaai. Het mooie is dat ik van preken nooit moe word! Sterker nog, daar knap ik van op”, vertelt ds. W. Silfhout. De predikant, actief binnen de Gereformeerde Gemeenten, is alweer 25 jaar actief als dominee. CIP.nl zocht de emerituspredikant op in zijn woonplaats Capelle aan den IJssel. “Na drie kerkdiensten wil ik soms nog een keer de kansel op.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Nou Lize, jij identificeert je nog steeds met een dame in het zwart. Toch ben ik echt niet benieuwd naar de kleur van jouw ondergoed.
N
Nu LIze, over het hart kan je niet oordelen. Uiterlijk zegt nog niets over het innerlijk. Daar ken ik mijn zwager goed genoeg voor. Al is mijn beleven iets anders als dat van hem. Oordeelt niet....!
N
Dit bedoel ik, Lize. Je gaat op iemands uiterlijke kenmerken af. Daarop wordt ds Silfhout op beoordeeld. Zonder op zijn verhaal in te gaan wordt hij al afgeserveerd en in een hoek gezet. Op zich is het hart Bijbels gezien van iedereen zwart in figuurlijke Bijbelse zin. Zo komt het bij mij wel over.
Toon meer reacties (5)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events