leger
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 september 2019 door Patrick Simons

Daan is officier bij de Koninklijke Luchtmacht: "Het dienend leiderschap van Jezus spreekt mij aan"

Christen-zijn op je werk kan soms behoorlijk lastig te zijn. In tal van beroepen krijg je te maken met dilemma’s waarin je juist als christen het verschil kan maken. Dat is echter lang niet altijd even gemakkelijk en niet zelden gaat dat ook mis. In de serie ‘christen-zijn op je werk’ interviewt CIP.nl mensen met verschillende beroepen en werkzaam in verschillende branches over hun werk en geloof. Vandaag Daan Westmaas, Officier Communicatie Informatie Systemen (CIS) bij de Koninklijke Luchtmacht. "Het dienend leiderschap dat Jezus liet zien, spreekt mij heel erg aan."

Daan werkt als officier ICT en heeft een coördinerende rol bij het verzorgen van de communicatie tijden oefeningen. "Wanneer eenheden op oefening gaan, hebben ze natuurlijk communicatie nodig. Het gaat daarbij niet alleen maar over de communicatie ter plaatse, maar ook de communicatie naar Nederland toe. Wij spelen een belangrijke rol hierbij in de voorbereiding. We zorgen dat de juiste partijen bij elkaar komen en dat alles tiptop wordt geregeld."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Christen zijn op je werk
- Christelijk ondernemen: "Met ethisch besef en het geven aan goede doelen onderscheid je jezelf niet van een niet-christen”
- Als je een conflict hebt op je werk: "Wijs dan niet met je vinger, maar zoek naar het verhaal achter een besluit"
Meer over Christen zijn op je werk »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen