Willem Ouweneel

Dagelijks leven

13 september 2019 door Willem J. Ouweneel

Moeten kleine kinderen verplicht ingeënt worden of niet?

Momenteel bestaat er nogal wat zorg in ons land omdat de zogenaamde inentingsgraad tot een te laag niveau zou zijn gezakt, met name voor de ziekte mazelen. Deze ziekte komt tegenwoordig weer veel vaker voor in Europa, en als de inentingsgraad in een bepaalde regio onder de 95% zakt, wordt de kans te groot dat een epidemie uitbreekt, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In Nederland is de inentingsgraad momenteel slechts 92%, en dat is te weinig. In de Biblebelt is de inentingsgraad hier en daar zelfs onder de 80%.

Deze situatie heeft ertoe geleid dat sommige crèches zijn begonnen geen oningeënte kinderen toe te laten, om de andere kinderen geen onnodige risico’s te laten lopen. Zulk eigenmachtig optreden is natuurlijk ook weer bedenkelijk, maar wel begrijpelijk. Vandaar de discussie of ouders verplicht zouden moeten worden hun kinderen te laten inenten. In Duitsland is dit in ieder geval besloten: vanaf maart 2020 zal de inenting verplicht zijn, op straffe van een boete van 2500 euro.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

H
Het probleem is dat de meeste mensen die hun kinderen niet (meer) vaccineren geen vertrouwen meer hebben in de farmaceutische industrie. De vaccins zijn niet veilig!! Vraag dat maar eens aan al die ouders met kinderen met vaccinschade.

Er is geen onafhankelijk, dubbelblind, placebo gecontroleerd onderzoek gedaan bij vaccins zoals dat bij andere geneesmiddelen wel het geval is. Bovendien is niet onderzocht wat het inspuiten van meerdere vaccins met het lichaam doet.REAGEER
J
Jammer dat deze heer Ouweneel geen enkele kennis heeft genomen van de feiten die ons worden onthouden door de reguliere media. Gebruik je verstand en onderzoek of dat deze medicijnen stoffen bevatten die onze gezondheid blijvend aantasten: aluminium, kwik, rattengif, ed. Daarnaast heeft deze man geen enkel idee van belangenverstrengelingen tussen politiek en producenten. Ik ben verontrust door de ontstellende onwetendheid van deze man. Jammer dat hij hier een forum krijgt om dit soort teksten hier kenbaar te maken.
REAGEER
H
Het verplichten door de overheid gaat mij te ver. Je weet maar nooit wat voor vaccins er nog volgen op advies van organisaties zoals WHO en de VN etc. Het is helemaal niet ondenkbaar dat deze organisaties zoeken naar mogelijkheden om verdere groei

van de wereldbevolking te voorkomen. Want die ecologische

voetafdruk van de mens dat vinden ze toch wel een probleem

waar wat aan gedaan moet worden. Of denk ik nu te veel in complottheorieën?
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify