arjan lock

Dagelijks leven

12 september 2019 door Arjan Lock, EO Visie

'De Ongelooflijke Podcast'

Podcasts duiken de laatste jaren als paddenstoelen uit de digitale grond. Ze zijn er te kust en te keur. Ook de EO produceert er inmiddels een heel aantal. Naar eentje in het bijzonder heb ik deze zomer vaak geluisterd: ‘De Ongelooflijke Podcast.’

Podcasts zijn een prachtig middel om op een ontspannen manier mooie, inhoudelijke informatie tot je te nemen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Eerst Dit’, waar tienduizenden mensen gebruik van maken en die we samen met de missionaire organisatie IZB maken. Daar maken inmiddels tienduizenden christenen uit allerlei kerken gebruik van.

‘De Ongelooflijke Podcast’ mikt op bredere kring van luisteraars. Hierin gaan EO-journalist David Boogerd en Theoloog des Vaderlands Stefan Paas in gesprek met spraakmakende gasten als Herman Finkers, Arjen Lubach, of de spraakmakende Belgische kerkjurist Rik Torfs.
Deze EO-podcast gaat over de relevantie van het geloof in een steeds minder gelovig Nederland. Van David Boogerd begreep ik dat ook niet-christenen er graag naar luisteren.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen
Deze column van Arjan Lock verscheen in EO Visie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand!