Fred
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

14 augustus 2019 door Fred de Vries

Selfie Meis

Sinds een paar dagen loop ik elke morgen na het ontwaken de badkamer in, kijk in de spiegel, tik dan een paar keer op mijn wangen in de hoop wakker te worden.

Dat valt niet mee.

Ik ben fulltime avondmens. Opstaan gaat dan nog, maar de eerste uren erna zijn nogal vegetatief. Water met plantenvoeding voor mensen, in de vorm van cafeïne, verkort dit proces met een kwartier. “Wake up, Fred!” roepen, gaf weinig soelaas behalve dan dat de rest van mijn huisgenoten het redelijk idioot vonden.

Dus belde ik Sylvie met de vraag of zij dat filmpje nog een keer wilde opnemen maar dan in plaats van ‘Wake up, Sylvie’ mijn naam uit te spreken. Tot vandaag nam ze haar telefoon niet op.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

R
Ik vind je columns meestal leuk Fred. En je punt die je dit keer wil maken is ook goed en duidelijk. Maar verlaag jezelf niet tot dezelfde manier van spreken over BN-ers dan zoveel mensen doen. Het is nu nogal denigrerend over Sylvie. Wat je ook van haar (vaak aparte acties) vind (hoewel het nog vele malen erger kan...) is wat mij betreft nooit een reden iemand negatief weg te zetten en ik verwacht dat ook niet op CIP. En dat past ook niet bij Je naaste liefhebben als jezelf...

Feedback mag toch? Fred, ga verder vooral door met je columns
F
Ha René!Maandag komt er weer een nieuwe column waarin ik hierop graag even terug had willen komen. Echter, ik heb het moeten schrappen i.v.m. lengte.Het is NIET zo dat ik mezelf verlaag tot dezelfde manier van spreken over BN-ers dan zoveel mensen doen. Wat ik heb gedaan is een opsomming van dingen die ik lees/hoor in de media en dat heb ik op een rijtje gezet.Niettemin, je hebt zeker een puntje! Ik had het misschien even kunnen melden, maar dacht dat het wel duidelijk was.Dank voor je feedback!
Interessant cluppie... nooit van gehoord.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.