Hank Geers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

25 juni 2019 door Patrick Simons

Hank werd opgepakt vanwege een wietplantage in de tuin: "Terwijl ik vast zat in de gevangenis, raakte ik steeds voller van de Geest"

Na een leven vol drank, drugs en streven naar materialisme, komt Hank op een bijzondere wijze tot geloof. Daarna gaat het echter alsnog helemaal mis in zijn leven. Er wordt een wietplantage op zijn terrein ontdekt en Hank raakt alles kwijt wat hij had. Behalve zijn familie. En God. CIP.nl zocht hem en sprak met hem over wat er gebeurd is, hoe zijn leven er daarna uitzag en hoe zijn kerk reageerde. “Ik heb niemand meer uit de kerk gezien. Dat is me zwaar tegengevallen.”

Hank zit er relaxt bij, in een stoel aan zijn vijver. De Bijbel, die hij altijd bij zich heeft, ligt binnen handbereik. Na een turbulent leven kwam hij tot geloof en God raakte hem diep in zijn hart. Wanneer zijn vrouw echter werkloos wordt, besluit ze om het schuurtje om hun terrein te verhuren. Voor het kweken van wiet, al wist Hank daar niets van, zo vertelt hij. “We werden op een bepaalde manier onder druk gezet. Ik wist er ook niets van. Totdat er ineens een grote tent in dat schuurtje stond. Toen kwam ik er ook achter. Het was dus absoluut niet vrijwillig. Dat werd hier thuis besproken, maar dan ben je eigenlijk al te laat. Wanneer het eenmaal zo ver is, kom je er namelijk moeilijk meer vanaf. De persoon waar mijn vrouw zaken mee deed, wilde ook niet stoppen met het kweken van de wiet en de situatie werd op een gegeven moment ook behoorlijk dreigend. Daarom besloten we om het maar zo te houden, al wilden we dat zelf natuurlijk niet.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Levensverhalen
- Jan-Kees organiseerde een dankdienst voor de genezing van zijn dochter: "Een week later kregen we dramatisch nieuws"
- De vrouw van Jan-Kees pleegde zelfmoord: "Haar uitvaart was op de geboortedag van onze overleden dochter"
- Paul Blokhuis verloor zijn dochter: "Hoe kan het dat een kind van 18 ermee stopt en iemand van 93 moet wachten op de dood?"
- Kira maakte een afspraak bij abortuskliniek: "Ik schreeuwde het uit naar God: haal het bij me weg. Ik wil het niet. Ik kan het niet"
- Dennis was satanist: "Heel mijn leven vocht ik tegen de Schepper van hemel en aarde"
Meer over Levensverhalen »

Reacties

T
Dat je je taken in de gemeente neer moest leggen is te begrijpen. Dat snap jij ook wel. De verdere reactie van de kerk is echt teleurstellend. Er zullen veel mensen een keihard oordeel hebben geveld. Maar het is ook vaak zo, dat mensen in zulke omstandigheden niet weten wat ze moeten zeggen. De kerk zou ons vanuit de bijbel moeten leren hem we om moeten gaan met mensen die ontspoort zijn. Ik denk ineens aan hoe de Heer reageerde op Petrus, die Hem enorm teleurgesteld had. De Heer bleef wel praten. En zei dan 'Weidt Mijn lammeren
T
Ik zegen jou en je gezin met de oneindige ontferming van Jezus Christus.

Rom.8:1

'So now: The case is closed'

(TPT)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.