Leonard

Dagelijks leven

25 juni 2019 door Patrick Simons

Leonard is één van de bekendste trouwfotografen in Nederland: "Meer oog voor de aanwezigheid van God in Zijn Schepping gekregen"

Nadat hij in Utrecht de studie Nederlandse Taal en Cultuur heeft afgerond, gaat Leonard Walpot aan de slag bij Woord en Daad. Een jaar later zit hij met een burn-out thuis. “Ik was op dat moment 23 of 24 jaar en eigenlijk helemaal klaar.” Het is het moment waarop een ommekeer volgt en Leonard besluit zich volledig op fotografie te storten. Nu, ruim zes jaar later, is hij één van de bekendste trouwfotografen in Nederland en wordt hij voor de meest bijzondere bruiloften gevraagd. Ook won hij verschillende prijzen met zijn foto(series). “Dat het op deze manier gelopen is en mijn leven zo gezegend wordt, ja, dat is voor mij voorzienigheid.” 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Christen zijn & carriere
- Ondernemer Johan Davelaar zag zijn bankrekening groeien: "Het gaat eigenlijk altijd over geld en dat is soms best lastig"
- We hebben elkaars verhalen nodig!
Meer over Christen zijn & carriere »

Bezoek de website van Leonard

Reacties

J
Wat een mooi en liefdevol stuk. Met zulke mensen wil ik zo graag onderweg gaan in dit leven. Al tastend mijn weg vinden in de wereld waarin ik leef. HEM volgen, zonder oordeel en Zijn liefde laten zien.

Dank je wel
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify