david de vos
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 mei 2019 door Patrick Simons

David de Vos op EO-Jongerendag: "Soms behandelen we ons hart als een rommelkast"

Zaterdag vond de EO-Jongerendag voor de eerste keer in de historie plaats in de Rotterdamse Ahoy. Het grootste christelijke festijn van Europa trok opnieuw duizenden bezoekers. Naas muziekoptredens, entertainment en samenzang, werd er ook gesproken over het thema 'Beam the Ligt'. David de Vos sprak de christelijke jongeren aan het begin van de dag toe door middel van een videotoespraak.

"Heb je jezelf wel eens bedacht dat het licht duisternis nodig heeft om een licht te kunnen zijn?" Met die vraag start De Vos zijn videoboodschap. Hij laat door middel van het licht in de evemenetenhal zien dat juist wanneer het helemaal donker is, een enkel licht het beste opvalt. "Gods licht schijnt het helderst op de meest duistere plaatsen. Het licht van God is dus op zoek naar duisternis om een verschil te maken. Duisternis is eigenlijk niets anders dan de afwezigheid van licht."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

D
David de Vos ik draai er ook niet om heen dat ik nu een burn -out heb meerdere sprekers en voorgangers en ook in de maatschappij is een veel komende ziekte verzuim zelf onder de jongeren. Die onder druk van school volle agenda etc.. Ik neem me tijd voor mee herstel......is niet mals maar Ik betrek ook De Heer erbij de preek van Zondag van de kerk waar ik heenga heeft me ook geholpen...en is toegeven maar is geen makkie.....Gr David Vonk

Stichting Waarom Nou Ik en Boek Waarom Nou Ik?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.