onderwijs

Nieuws

14 mei 2019 door Dick van den Bos

Volgens Hugo Bos wordt het onderwijs steeds vulgairder: "Kinderen leren elkaar zelfs uit te kleden"

Maar liefst 77 procent van de schooldocenten stemt op een linkse partij, blijkt uit onderzoek van de Algemene Onderwijsbond. Volgens Hugo Bos van Civitas Christiana beïnvloedt dit de lesprogramma’s sterk, waardoor leerlingen volgens hem een hersenspoeling ondergaan. Daar heeft hij genoeg van.

“Het gaat veel te ver. Veel scholen stuurden hun leerlingen naar de klimaatdemonstratie in Den Haag en betaalden zelfs hun busreis. Tegelijkertijd zou dit nooit toegestaan worden als het gaat om bijvoorbeeld de Mars voor het Leven. Hier wordt een dubbele standaard gehanteerd.” Civitas Christiana pakt dit onderwerp op en gaat grootschalig onderzoek doen naar linkse invloeden in lesboeken. Daarbij roepen ze een meldpunt in het leven voor leerlingen en ouders, genaamd klapuitdeschool.nl.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Prima initiatief.

We moeten proberen de zaken weer meer n evenwicht te krijgen. Ja dan begint het met benoemen van de voorgeprogrammeerde richting die ons wordt opgelegd.

Maar laten we dan ook zelf (kunnen) benoemen wat voor ons wel een wenselijk richting is. We moeten onze argumenten paraat hebben.
REAGEER
M
Blij dat er zo'n dappere organisatie is die tegengas durft te geven! Ik kan hun zeker wel waarderen.
REAGEER
M
uit de bocht hier. graag bijbels onderbouwing dat zelfbevrediging zonde is. en kom niet aan met Sodom en Gomorra en met het verspilde zaad van Onan want bij sodom en gomorra ging het niet om zelfbevrediging en bij Onan dat ie juist niet deed wat God wilde namelijk voor nageslacht zorgen. Zelfbevrediging is in veel gevallen beter, zolang het geen verslaving wordt. de mens hier op deze aarde is een seksueel wezen tot ie doodgaat en de meeste mensen hebben die uitlaatklep zo nu en dan nodig.
REAGEER
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify