Elbert en Kinga
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 april 2019 door Patrick Simons

Elbert Smelt over het afscheidsnummer met Kinga Bán: "Ik heb van haar geleerd om vandaag te leven"

Stille Zaterdag, een dag tussen hoop en vrees waarop volgens Elbert Smelt de wereld haar adem inhoudt. De leadzanger van Trinity brengt juist op deze bijzondere dag samen met Kinga Bán (overleden op 6 mei 2019, red.) een nieuw nummer uit. 'Leef met Volle Teugen' gaat over afscheid nemen, maar juist ook over genieten van iedere dag waarmee de twee diep in hun ziel laten kijken.

Wat nu als een goede superleuke vriendin, waar je jaren mee hebt samen gezongen, te horen krijgt dat ze binnenkort gaat sterven? Dan sta je erbij, je kijkt er naar en je kunt helemaal niets doen. Enkel de momenten die je samen bent ten volle genieten van elkaar, het leven, muziek, zingen en: samen een afscheidsliedje maken. Dat is precies wat Elbert samen met Kinga Bán deed.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Anna en ik zijn hier zo stil van. Straks een lege plaats onder ons, maar gejuich in de hemel.... Hemelse sterkte en troost voor haar man en haar kinderen. Kinga, dank voor alles. Jouw liedjes hebben zoveel voor ons betekend. Je raakte ons telkens weer. De Heer gebruikte jouw talent om zovelen te troosten, de weg te wijzigen, te bemoedigen, te ondersteunen. Dank en tot later...
H
Weer een lied waar ik kippenvel van krijg. Kort geleden samen met mijn zus naar het Petrusconcert geweest. Wat een getuigenis. En wat een troost om zo te mogen uitzien naar Hem.
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.