Willem Ouweneel

Nieuws

12 april 2019 door Willem J. Ouweneel

De oma van Willem Ouweneel: een tegenpool van Hitler

Israël is in het Midden-Oosten de enige echte democratie; dat hebben de verkiezingen weer laten zien. Maar elders in de regio... Abdelaziz Bouteflika (82 jaar), president van Algerije, heeft eindelijk, na 20 jaar aan de macht te zijn geweest, onder grote druk zijn ambt neergelegd.

Eenzelfde druk is massaal uitgeoefend op Omar al-Bashir, de dictator van Soedan, die al elf jaar geleden door het Internationaal Strafhof is beschuldigd van genocide; gisteren trad hij af. In Libië is Kaddafi in 2011 wel omgebracht, maar sindsdien strijden nieuwe gegadigden om de macht, zoals nu vooral Khalifa Haftar. En nu de partij van Erdogan de meerderheid verloren heeft in grote Turkse steden als Istanboel en Ankara, spreekt hij van ‘misdadige acties’ door zijn opponenten; hij zal alles in het werk stellen om hun overwinning weer ongedaan te maken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

T
Een interessant artikel. Heer, wat ben ik U dankbaar dat ik al ruim 68 jaar mag leven in een vrij land! Dat mijn broeders en zusters en ik samenkomsten mogen bezoeken zonder angst en onder bescherming van de overheid. Nogmaals Heer dank U wel hiervoor!
REAGEER
S
Evangelisten in Groot Brittannië maken deze keuze al.

Zie de links.

En wat zouden wij doen in hun plaats!

Dat is allang gaande, maar kennelijk fascineert de Tweede Wereldoorlog ons zo dat we zo vastberaden zijn om de nieuwe Hitler in deze tijd wel op tijd te herkennen maar de 'subtiele' vervolging in een land als Engeland herkent niemand, behalve de redactie van CIP.S
https://cip.nl/37878-straatevangelist-opgepakt-in-schotlandhttps://cip.nl/37582-opnieuw-straatevangelist-gearresteerdhttps://cip.nl/39741-evangelist-opgepakt-na-waarschuwen-voor-zondehttps://cip.nl/22885-christenen-in-grootbrittannie-worden-vervolgdhttps://cip.nl/14021-zorgen-om-godsdienstvrijheid-grootbrittanniehttps://cip.nl/48275-britse-christenen-bang-om-hun-geloof
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify