Johan Huibers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

Auteur: Patrick Goede

Johan Huibers ging financieel de boot in: "Toen ik de ark naar Rio probeerde te krijgen is er 1,2 miljoen gejat"

Johan Huibers heeft vaak het nieuws gehaald met zijn ark. Het gevaarte zou eerst naar Rio de Janeiro varen maar dat ging niet door. Vervolgens naar Seoul maar ook dat ketste af. Houston, Israël en New York werden daarna als mogelijke bestemming genoemd maar er lijkt geen land te bezeilen met de ark. Wat is er nu precies aan de hand en hoe gaat Johan om met het keer op keer vastlopen van zijn plannen?

Wat is op dit moment de status van de ark Johan?
"Hij ligt nu in Krimpen aan den IJssel, het laagste punt van Nederland. Ik vind het wel heel mooi dat God hem daar gebracht heeft. Hij ligt daar nu al 3,5 jaar en dat is voor mij een magisch getal. Ik heb 3,5 jaar over de bouw van de kleine ark gedaan. Die is 3,5 jaar open geweest. Daarna is hij 3,5 jaar dicht geweest en verkocht aan Aad Peters. In die tijd heb ik de grote ark gebouwd en die is ook 3,5 jaar open geweest."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Laten voorbidders op de knieën gaan opdat het Evangelie van redding en behoud "in de Ark Jezus Christus" voortgang kan vinden en dat Hij Johan Huibers de toekomst voor de Ark zal duidelijk maken. mijn ervarind is; "Voor wie kan wachten komt alles op tijd"!"

IK zou het wel fijn vinden als deze Ark, mogelijk, weer een tijdje open zou kunnen gaan in Nederland (?)voor de nieuwe generatie scholieren en bezoekers (ook ongelovigen) die er nog heen willen en deze boodschap zullen horen. Johan, wij vragen Gods leiding voor jullie!Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen