homolobby

Levensverhaal

11 april 2019 door Dick van den Bos

Hugo Bos strijdt onder politiebegeleiding tegen de homolobby: “Linkse groepen proberen ons de mond te snoeren”

De christelijk-conservatieve organisatie Civitas Christiana wordt steeds nauwer op de huid gezeten door de linkse activisten van Antifa. Intimidaties op hun eigen terrein, bedreigingen, spullen die vernield worden. Volgens Hugo Bos is er een reden dat hun acties venijnig zijn. “Nederland is duidelijk aan het verrechtsen. De nieuwe generatie jongeren is niet zo lyrisch over abortus of homorechten als dat ze hopen. Dat kun je duidelijk zien op YouTube, een belangrijke graadmeter van het politieke klimaat.”

Afgelopen maand werd Civitas Christiana weer flink lastiggevallen door Antifa. “We protesteerden in Nijmegen bij een voorleessessie van een travestiet voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Uit die verhaaltjes komt naar voren dat kinderen hun geslacht kunnen veranderen. Dat creëert grote onzekerheid bij de kinderen in wie ze eigenlijk zijn. In de verhaaltjes gaat het bijvoorbeeld over een varkentje dat een schaapje wil worden. In feite leren ze dingen die niet kunnen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen
Lees hier meer over het werk van Civitas Christiana!

Reacties

H
Kritiek hebben en uiten, vragen hebben en stellen, aan de linkerkant willen ze er niet veel van weten. Laatst nog een kort gesprekje met iemand die monogamie maar onzin vindt. En hoe zit het met al die gebroken gezinnen, (v)echtscheiding, waarbij men zich uiteraard haast om te zeggen dat het bij die en die zo ontzettend goed heeft uitgepakt, hoe zit het met die duizenden kinderen die niet opgroeien met een vader én een moeder? Ik zie hierdoor een hele nieuwe zorgindustrie ontstaan rondom trauma's en gedragsstoornissen.

REAGEER
Bedankt Hugo voor je moedige strijd. Als een Noach in de dagen van Noach.
Als een wàt? *proest*
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify