Gerald Troost

God

03 april 2019 door Lukas ten Napel

Gerald Troost legt uit waarom hij graag naar een christelijk vakantiepark gaat

Geen harde muziek of ‘schreeuwige’ activiteiten, maar Bijbelstudies en wandeltochten. Zanger Gerald Troost kijkt nu al uit naar zijn volgende vakantie in het vakantiepark Les Pas Opton, onderdeel van het Britse Spring Harvest Holidays, in Frankrijk. Gerald is van 16 tot en met 22 juli van de partij met verschillende muzikale optredens die hij zal verzorgen. Samen met CIP.nl blikt hij vooruit.

“We zijn gevraagd om daar voor een gemengd publiek een aantal keren te zingen”, trapt Gerald af. “Dat begint ’s morgens al. Om half tien verzorgen we een dagopening voor de vrijwilligers. Vanaf een uur of elf is er een dagopening voor alle gasten van het park, die bestaan uit Nederlanders, maar bijvoorbeeld ook Engelsen en Fransen. We zingen Nederlandstalige liedjes, maar vooral mijn Engelse taalvaardigheid wordt op de proef gesteld. Worship is hier het sleutelwoord. Er is altijd een spreker aanwezig en wij verzorgen de muziek. Zelf vertellen we ook wel wat natuurlijk, maar dat zijn geen hele preken,” vertelt Gerald lachend. “Mijn vrouw Nelinda zingt volledig mee en die heeft ook altijd inspirerende verhalen. Maar een uitgebreide Bijbelstudie wordt verzorgd door een Engelstalige spreker.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen
Meer weten over Le Pas Opton? Klik hier voor meer informatie!

Reacties

6 dagen? Wat kort Gerald!
REAGEER
Het maakt mij niks uit waar de heer Troost (of wie dan ook) op vakantie gaat. Waarom moeten allerlei zgn 'wetenswaardigheden' van zgn BC-ers (Bekende Christenen) worden uitgemeten?
Je kan het ook niét lezen wanneer het je niet uitmaakt. De moraal van het verhaal gaat over wat een christelijk vakantiepark te bieden heeft en anders is dan een seculier park. Ik blijf me hier verbazen over de vele negatief geladen reacties.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify