Nico Schipper

Nieuws

22 maart 2019 door Nico Schipper

Waarom Thierry Baudet een eerlijke kans verdient

Wat is er aan de hand in dit land? Ik werd op de verkiezingsdag wakker met het bericht dat Nederland de top 5 van gelukkigste landen binnenstapte. En toch is er veel ontevredenheid en veel gemopper. Ja, er zijn helaas mensen die een gegronde reden hebben om niet gelukkig te zijn. Het zit hen tegen. Maar is het echt waar dat Nederland aan de rand van de afgrond staat? Doen de immigranten ons de das om? Nemen moslims de macht over?

Christenen geven totaal verschillende antwoorden op deze vragen. De ene broeder ziet de toekomst somber in. Nederland is Nederland niet meer. Niets is meer zoals het was. Hij heeft misschien wel heimwee naar vroeger. Toen was alles beter. Hij verlangt naar iemand die met de vuist op tafel slaat en ons bij de hand neemt op de terugweg naar oude tradities en vertrouwde waarden en normen. De andere broeder heeft wat meer vertrouwen. Het wordt nooit meer zoals het was. Hij kan de wereld niet veranderen en accepteert dat. Intussen zoekt hij naar een manier om een bescheiden bijdragen te leveren aan de vrede van de stad.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Waarom niet moeilijk doen over GL (is uit " Pacifische Socialistische Partij en Communistische Partij NL ontstaan en extreem antiek Israël) en D'66 (Dood lijkt hun handelsmerk), maar wel over FvD? Onbegrijpelijk hoe geconditioneerd men is geworden. Beangstigend.
T
Je hebt wederom totaal gelijk ! Hoe is het mogelijk dat zogenaamde christenen Thierry Baudet fascistisch noemen . Ze weten waarschijnlijk niet eens wat fascisme is . Thierry Baudet strijdt juist tegen fascisme . Fascisme is er wanneer een kleine elite samen met grote bedrijven en banken voorschrijven wat een burger moet denken en doen . Als je het zo bekijkt is Nederland op dit moment een fascistische staat .
Toon meer antwoorden (15)
Toon meer reacties (11)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.