Donald Duck
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 maart 2019 door Patrick Simons

Door homoseksualiteit geobsedeerde christenen zijn hypocriet

De storm rond de veelbesproken Nashvilleverklaring was nog maar net gaan liggen of de volgende rel kondigde zich al aan. Dit keer vonden veel christenen het vreselijk dat er in de Donald Duck homostellen komen. De christelijke burgerbeweging CitizenGO startte zelfs een petitie ‘’tegen het LHBT-gedram in de Donald Duck’’. Het getuigt van weinig naastenliefde maar vooral van een enorme hypocrisie onder christenen.

Sowieso snap ik al niet waar de obsessie richting homoseksualiteit vandaan komt bij veel christenen. Het lijkt wel alsof het voor hen hét beeld is van een seculiere samenleving. Alsof homoseksualiteit het kernonderwerp van de Bijbel is waar op iedere pagina hardgrondig tegen gewaarschuwd wordt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Patrick Simons
- Weten Black Lives Matter-activisten dat er een genocide op zwarte christenen plaatsvindt?
- De week van de waarheid, de dood is in het land: God wees met ons
- Vrijheid van meningsuiting geldt niet in Nederland als je voor het leven bent
- Bol.com vindt 'slachtoffers' Zwarte Piet belangrijker dan christenen en joden
- Mislukte christenen
Meer over Patrick Simons »

Reacties

Meneer Patrick 'verheugt zich al op de boze reacties', zegt hij op zijn Twitter. Dat verklaart veel over dit artikel van deze puberjongen.

Je kunt beter een beetje je ogen open houden. Jaloezie, gierigheid of haat wordt door bijna niemand als iets 'positiefs' gezien. Het feit dat ze dat bij homoseksualiteit wél doen, is juist het probleem. We moeten liefdevol blijven opstaan tegen wetteloosheid en normvervaging.
S
Juist! De gierigheid van Dagobert Duck wordt (op een komische manier) als iets negatiefs gebracht. De verwaandheid van Guus Geluk ook.

Ik hoop dat seculieren (los van het homothema) ook nadenken over wat te doen als gierigheid en verwaandheid als iets positiefs wordt gebracht in de Donald Duck.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen