Israël leger
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

18 februari 2019 door Jeffrey Schipper

Wim ziet tekenen van de eindtijd in het Midden-Oosten: "Legers gaan de strijd aan met Israël"

“Ik geloof op grond van de Bijbel dat Israël een hele zware tijd tegemoet gaat. Strijdende partijen gaan in de eindtijd hun krachten bundelen om gezamenlijk op te trekken tegen een gezamenlijke vijand, namelijk Israël.” Dit is de overtuiging van Wim Zwitser. Namens Het Zoeklicht spreekt hij op verschillende plaatsen in het land over thema’s als ‘Komt de eindtijd dichterbij?’. CIP.nl sprak met hem.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Wederkomst en eindtijd
- De preek van dr. Paul Visser ging viral: wat staat er nu echt in Openbaring 13?
- Vond Jezus’ wederkomst al in het jaar 70 plaats!?
- Jeroen Koornstra heeft afwijkende eindtijdvisie: "Ik word nu al profeet van de satan genoemd"
- Het duizendjarig vrederijk: wat moeten we ermee?
- Orlando Bottenbley ziet link tussen corona en de eindtijd: "Kans is groot dat Jezus binnen 15 jaar terugkomt"
Meer over Wederkomst en eindtijd »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

(1) Laten we als christenen “zien” wat niet voor ogen is (Kol.3:2) en ons richten op de opdracht tot éénheid zoals bedoeld in Joh.17:21 en liefde onder ons (Joh.13:35), te zijn als levende offers en ons te laten gebruiken als levende stenen (voor de bouw van de geestelijke tempel) door goed naar Zijn stem te leren luisteren en te gehoorzamen naar de 7-voudige oproep naar ieder persoonlijk in Openb.2 en 3 (“hoor wat de Geest zegt”). Door de vrucht en de gaven van de Geest zal de Persoon van de Heer Jezus Christus in ons gestalte verkrijgen. (2)
L
AMEN, Volgens mij klopt dit! Zegen voor iedereen! De tempel van Gods Geest is groter dan welke terreur en oorlog dan ook. Ook onze westerse verleidingen. Zoek Gods Geest in dienstbaarheid en Liefdevolle daden! En er is Genade en Vrede. Zeker als we ons daarnaar willen uitstrekken, voor Iedereen en door Iedereen.
(2) Niet door kracht of geweld, maar door Zijn Geest (Zach. 4:6), door genade (Zach. 4:7) en door het kleine begin niet te verachten (Zach. 4:10). Door het stille wonder van de Geest van Christus in en door ons zal het geschieden. Op deze wijze zal de Gemeente “Licht van de wereld” zijn. Wanneer de Gemeente zo is, dan zal zij de Joden tot jaloersheid kunnen verwekken (Rom.11:11).
Toon meer antwoorden (6)
Toon meer reacties (9)