Wilfred Kols

Levensverhaal

05 februari 2019 door Jeffrey Schipper

Wilfred zat vier jaar in de gevangenis: "Ik deel nu het evangelie met kopstukken van Satudarah"

Hij was een gevreesde drugscrimineel. Na zijn arrestatie kwam Wilfred Kols in een isoleercel terecht. Een bewaker vroeg aan hem of hij misschien iets zou willen lezen. Het boek dat Wilfred toen in handen kreeg, was het begin van zijn bekering. De voormalig drugsverslaafde deelt zijn verhaal in zijn kersverse boek ‘Stem van duisternis, stem van licht’. CIP.nl sprak met de Molukse man over zijn onvoorstelbare levensverhaal.

Wilfreds verhaal is het verhaal van een Molukse man die deels opgroeit in Culemborg, deels in Kamp Vught, te midden van een verwarde en gekwetste Molukse gemeenschap. Het draagt eraan bij dat Wilfred aan drugs verslaafd raakt en steeds verder het criminele circuit wordt ingezogen. Als hij zijn baan kwijtraakt gaat hij op zoek naar illegale manieren om zijn drugsgebruik te bekostigen. Wilfred groeit uit tot een gevreesde junkie-crimineel. Hij wordt gezocht door politie en justitie, maar weet keer op keer te ontduiken.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

M
Geweldige getuigenis! Broeder Wilfred, moge Jezus altijd dicht bij je blijven en ga door natuurlijk met het goede werk onder de gevangenen. God's rijkelijke zegen toegewenst voor jou, je gezin en je bediening.
T
Wilfred, fijn om je getuigenis te lezen. We kennen elkaar al heel lang, maar je bekeringsverhaal had ik nog niet eerder gehoord. Veel zegen toegewenst in het dienen van Jezus!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.