Alles staat op z’n kop

Levensverhaal

18 januari 2019 door C.A. Schipaanboord-de Vos

Deze christenen kregen onlangs te horen dat zij kanker hebben: "In één keer verdwijnt alle kleur uit je leven"

In 2017 kregen 110.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Steeds meer mensen krijgen er mee te maken. Persoonlijk of in hun omgeving. Ina, Pieter en Annemarie vertellen wat het krijgen van de diagnose kanker met hen deed en wat de gevolgen zijn. „In één keer verdwijnt alle kleur uit je leven.”

Dochter Lynn was drie jaar, zoon Jesse nog geen één, toen Annemarie Walhout-Steketee (28) de diagnose borstkanker kreeg. „Ik raakte in paniek en vroeg me af: ‘Heeft mijn man straks geen vrouw meer en mijn kinderen geen moeder?’” Ze ging door diepe dalen. „Voor ik aan de behandelingen begon, kon ik alles overgeven aan de Heere. Maar toen de kuren steeds zwaarder werden, had ik het gevoel dat ik alles alleen moest doen en dat kon niet. Het werd zwart.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Lieve Annemarie, dat is erg heftig al die dingen die je hebt moeten doormaken en ik wens je ook veel sterkte toe. Ik weet wij leven in de hier en nu en wij weten allen dat ons stoffelijke lichaam slechts tijdelijk is maar iedere vorm van afscheid is vanwege onze gehechtheid een zware overgang....maar het is enkel een overgang...God heeft behalve plannen voor ons in de hier en nu ook die voor na onze overgang...je wordt nooit losgelaten we zijn allemaal met elkaar verbonden en God is groot Annemarie zo heel erg groot....liefs Gary
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify