Elise Brouwer

Levensverhaal

24 januari 2019 door Marina de Haan

Elise was jarenlang depressief: "Boos, verdrietig en wanhopig bad ik tot God"

Haar dagen waren donker. Verschrikkelijk donker. Ze zat heel diep in de put. Ze voelde enkel leegte, zinloosheid. Ze had geen perspectief, zag geen lichtpuntjes. Stel je een eindeloze tunnel voor waar je niet uit kan. Elise Brouwer zat jarenlang opgesloten in de tunnel van depressie. Ze schreef het boek ‘Woestijnregen – dagboek voor donkere dagen’ om zichzelf en anderen te bemoedigen.

“Voor iemand die het niet kent, zijn die donkere dagen niet te bevatten. Ik kan het uitleggen, maar woorden schieten te kort. Ik had geen enkele mogelijkheid om te ontsnappen uit die tunnel”, begint Elise bij haar thuis op de bank rustig te vertellen. Met een kopje thee in de hand en de verwarming lekker hoog praten we over lijden, depressie, angsten en Gods liefde. Bij iedere vraag denkt ze diep na voordat ze antwoordt.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Dankjewel Elise en heel veel sterkte. Hou Jezus in je hart en wandel alle dagen met Hem. Liefs Ewoud.
REAGEER
M
Veel zegen voor jou !!Marty
REAGEER
L
Beste Elise, mooi relaas. Deels herkenbaar. Sterkte, Beterschap en Zegen. Ik heb een aantal bevrijdingsconferenties van 'Vrij Zijn' bezocht (zie website; zuilloze Christelijke prediking en bevrijdingspastoraat voor alle gezindheden, vooral ook bevrijding van blokkerende angsten). Ik merk dat ook daar veel loskomt en opgelost kan worden via vergeving, verlossing, genezing, verzoening, reiniging, heiliging. Wellicht een keer het proberen waard.
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify