vrouwen

God

07 december 2018 door Dick van den Bos

Astrid was doodsbang voor Gods leiding: "Ik dacht dat God mij naar Afrika zou sturen"

Astrid Feddes reist de hele wereld over om mensen uit te dagen om ‘het avontuur met God’ aan te gaan. Hoewel ze daar nu veel mensen mee inspireert, was dit bepaald niet altijd realiteit in haar eigen leven. “Ik was heel lang bang dat God dingen van me zou vragen die ik verschrikkelijk zou vinden. Ik had moeite om Hem te vertrouwen”, vertelt ze tegenover CIP.nl. In het boek Welkom aan Boord beschrijft Astrid onder andere hoe zij hier doorheen gaat.

Astrid houdt van God en vertrouwt Hem ook als een goede Vader, zegt ze. Maar vroeger kende ze Jezus en de Heilige Geest nog niet zo goed. “Ik groeide op in een traditioneel christelijk gezin en ik geloofde in God. Ik hield ook wel van Hem, maar een relatie? Die had ik niet echt! Op een gegeven moment zijn we naar het buitenland verhuisd en woonden we met ons gezin in Zweden, China en later ook in Canada.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Naar mijn idee (meer is 't niet) zou het zo zijn dat God je er 'zin in' geeft en allen dingen leidt in de richting waarheen Hij wil dat je gaat. En dat hij voorts 'bekwaammakende genade' geeft zodat de arbeid de vrucht draagt die Hij wil (dat kan meer of minder zijn). Leerzaam in dit opzicht: Gideon en ook Jona, en wellicht nog meer.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher