Ds. M. Klaassen

God

21 november 2018 door Jeffrey Schipper

Waarom de wederkomst van Jezus volgens ds. Klaassen dichtbij is

“Wie niet heilig leeft en niet naar de Heere Jezus verlangt, kan niet binnengaan. Zorg ervoor dat je niet met lege handen staat als de Heere Jezus terugkomt.” Dit vertelde ds. M. Klaassen onlangs tijdens een avond van Stichting Jij daar! over de eindtijd. Klaassen legt uit waarom hij gelooft dat de komst van Christus dichtbij is en hoe we ons op Zijn wederkomst kunnen voorbereiden.

"Staan we voor het ontzagwekkende moment dat God een punt zet achter de wereldgeschiedenis? Met die vraag trek je ongetwijfeld de aandacht van veel mensen. Je zou kunnen zeggen: ‘Eindtijd is in.’ Een paar jaar geleden verscheen het boek Wake up. Herdruk na herdruk verscheen. Overal in Nederland werden studiedagen georganiseerd naar aanleiding van dit boek. Of misschien ken je de serie De Laatste Bazuin. Daar zijn miljoenen boeken van verkocht en de verhalen zijn ook verfilmd. Of denk aan Harold Camping. Een Amerikaanse voorganger (inmiddels overleden, red.) die herhaaldelijk de laatste dag voorspelde. Op allerlei plaatsen in de Verenigde Staten verschenen grote billboards om de Dag des Oordeels aan te kondigen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
Maar gij broeders zijt niet in de duisternis zodat die dag u als een dief overvallen zou: Want gij zijt kinderen van het licht.....laten wij dan ook niet slapen gelijk de anderen EN nuchter zijn.

1Tessalonicenzen 5 :4,5en 6
REAGEER
Ik kijk halsreikend uit naar Zijn wederkomst, maar ik lig er niet wakker van. Ik doe wat mijn hand vindt om te doen en hou mij verre van inlegkunde, SF, onrustzaaierij, dikdoenerij en boude voorspellingen. Er is immers nog véél werk te doen in de Wijngaard van de Heer. Dààr loop ik warm voor...
REAGEER
Christenen verwachten al bijna 2000 jaar spoedig de Heer Jezus Christus en ze verlangden naar Hem. Ze hadden daar al die tijd gelijk in en dienden de Waarheid. Toch zou het mooi zijn als Hij echt kwam ….
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher