Ds. M. Klaassen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

Auteur: Jeffrey Schipper

Waarom de wederkomst van Jezus volgens ds. Klaassen dichtbij is

“Wie niet heilig leeft en niet naar de Heere Jezus verlangt, kan niet binnengaan. Zorg ervoor dat je niet met lege handen staat als de Heere Jezus terugkomt.” Dit vertelde ds. M. Klaassen onlangs tijdens een avond van Stichting Jij daar! over de eindtijd. Klaassen legt uit waarom hij gelooft dat de komst van Christus dichtbij is en hoe we ons op Zijn wederkomst kunnen voorbereiden.

"Staan we voor het ontzagwekkende moment dat God een punt zet achter de wereldgeschiedenis? Met die vraag trek je ongetwijfeld de aandacht van veel mensen. Je zou kunnen zeggen: ‘Eindtijd is in.’ Een paar jaar geleden verscheen het boek Wake up. Herdruk na herdruk verscheen. Overal in Nederland werden studiedagen georganiseerd naar aanleiding van dit boek. Of misschien ken je de serie De Laatste Bazuin. Daar zijn miljoenen boeken van verkocht en de verhalen zijn ook verfilmd. Of denk aan Harold Camping. Een Amerikaanse voorganger (inmiddels overleden, red.) die herhaaldelijk de laatste dag voorspelde. Op allerlei plaatsen in de Verenigde Staten verschenen grote billboards om de Dag des Oordeels aan te kondigen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Ik kijk halsreikend uit naar Zijn wederkomst, maar ik lig er niet wakker van. Ik doe wat mijn hand vindt om te doen en hou mij verre van inlegkunde, SF, onrustzaaierij, dikdoenerij en boude voorspellingen. Er is immers nog véél werk te doen in de Wijngaard van de Heer. Dààr loop ik warm voor...
A
Maar gij broeders zijt niet in de duisternis zodat die dag u als een dief overvallen zou: Want gij zijt kinderen van het licht.....laten wij dan ook niet slapen gelijk de anderen EN nuchter zijn.

1Tessalonicenzen 5 :4,5en 6
C
Nog een teken van de eindtijd is, dat Gods uitverkoren volk Israël, zal terug keren naar het beloofde land.

En dat zien we vandaag gebeuren!

Van noord en zuid, van oost en west zullen zij terug keren.

En dan zal God hen de schellen van de ogen nemen en zal heel dat volk de Here Jezus aannemen. Wat een vreugde zal dat zijn!
Toon meer reacties (20)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen