Islam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

20 november 2018 door Dick van den Bos

Hugo Bos: “Over dertig jaar is Nederland een moslimland”

Volgens Hugo Bos van Stichting Civitas Christiana zit er een plan achter de grote groepen moslims die naar Europa komen: het christendom vernietigen en Europa islamiseren. “Als het zo doorgaat zijn ze over dertig jaar in de meerderheid in Nederland, dat weet ik zeker.” Hugo Bos is campagne leider van Cultuur onder Vuur, wat valt onder de organisatie Civitas Christiana. Deze organisatie heeft als doel om de Nederlandse christelijke cultuur en tradities te beschermen.

Hugo Bos heeft er geen goed woord voor over hoe de vluchtelingenstroom naar Europa in hoog tempo doorgaat. “Als je kijkt naar de vluchtelingenkampen in bijvoorbeeld Jordanië , dan zie je dat de moslims voorrang krijgen om naar Europa te gaan, en de christenen daar in de ellende achterblijven. De moslims helpen elkaar. Christenen die gevlucht waren zijn zelfs uit de bootjes op de Middellandse Zee gekieperd, en verdronken. Ze konden zich niet verweren.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Er is inderdaad een bewust en planmatig streven om de bevolkingen van Noordelijke Westerse streken te vervangen door en verdunnen met die van Zuidelijke. Dit is ingegeven door hoogmoedige haat tegen God en Gods komende koninkrijk.
J
Hello KEES,

DUIZEND procent mee eens!

Alleen:

onze "leiders" wensen niet te zien, dat men het "verraderlijke paard uit de zandbak" binnenhaalt. Kan ook niet, want beide komen uit DEZELFDE antigoddelijke koker!Zodra men ca. 10 % van de bevolking begint uit te maken, dan is er echt "stront aan de knikker"!

Dus binnen maximaal 10 jaar.Sinds 11 september 2001 (Twin Towers??) heeft men inmiddels

34164 AANSLAGEN gepleegd wereldwijd met minstens één dode.En deze SHIT staat ons binnenkort hier in het westen ook DAGELIJKS te wachten!
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (26)