Hugo Bos

God

04 oktober 2018 door Dick van den Bos

Activist: "RTL wil het christelijke gezin slopen"

De homolobby probeert jonge kinderen op slinkse wijze te beïnvloeden met hun onreine denkbeelden, zegt Hugo Bos van Gezin in Gevaar. “Steeds meer programma’s laten aan jonge kinderen zien dat het heel gewoon is om leernicht of transgender te zijn. Kinderen worden op die manier gehersenspoeld.” Gezin in Gevaar is bezig met een campagne tegen Videoland van RTL. Ze maken programma’s voor kleine kinderen om op een lichtvoetige manier kinderen te laten wennen aan LHBT. 

“Videoland maakt het programma ‘Wat vindt een kind’. In vier afleveringen gaan een homo, een transgender en een leernicht op luchtige wijze gesprekken aan. De inhoud is heftig. Er zit bijvoorbeeld een leernicht in. Ik wist niet eens wat een leernicht was, maar dat blijkt dus een homo-man te zijn met een masochistische seksuele neiging. Hij heeft politiekleding en leder aan. In het fragment zie je de leernicht binnen lopen en de kinderen kijken een beetje verschrikt. Ze vragen; ‘Wat doen die boeien aan je riem?’ Toen zei de leernicht: “Die gebruiken we bij seks.” De kinderen van 10 jaar of jonger kijken hem sprakeloos aan.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Hugo, je bent een moedige man! Overigens beaam ik wel de vraagstelling, namelijk dat de liefde essentieel is. Als een homojongere er achter komt dat de liefde van Christus vélen malen dieper gaat dan die in de homoscene, dan wordt het makkelijker en mooier om de weg van Christus te bewandelen!
J
*dan wordt hij vanzelf naar Christus toegetrokken
Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher