vaccineren
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

25 september 2018 door Jeffrey Schipper

"Steeds minder reformatorische christenen hebben bezwaren tegen vaccinatie"

“De groep reformatorische christenen met principiële bezwaren tegen vaccinatie wordt iedere generatie kleiner,” stellen diverse medewerkers van NPV-Zorg voor het leven in antwoord op vier vragen van CIP.nl over vaccinatie. De NPV wijst verplichte vaccinatie af en legt uit waarom.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Vaccinatie
- Arts Alie Hoek heeft een boodschap voor complotdenkers: "Vaccinatie is een cadeau van God"
- Waarom ik als christen mijn kinderen niet heb laten vaccineren
- Het coronavaccin komt eraan: reden om te juichen?
- Kees van der Staaij spreekt zich opnieuw uit tegen vaccinatieplicht
- ChristenUnie-Kamerlid legt uit waarom je kinderen vaccineren een goed idee is
Meer over Vaccinatie »

Reacties

Ik zie geen Christelijke of Bijbelse gronden om tegen het preventief opwekken van immuniteit voor besmettelijke ziektes te zijn. Ik ken enkele antroposofen die mijn hun denkbeelden hierover uiteen hebben gezet, zijn beschouwen het doormaken van kinderziektes als een gezonde vorming van de mens. Bij onschuldige kinderziektes, zoals mazelen, kan ik daarin meegaan, maar bij dodelijke ziektes, zoals difterie, lukt mij dat niet. Ik denk dat het vaccinatieprogramma een keuze moet bieden om alleen tegen gevaarlijke ziektes te enten.
J
Joke R. 25-9-'18Je hoeft geen wetenschapper te zijn, om te constateren dat de (te) vroege en (te) talrijke vaccinaties en hun mengstoffen (kwik) aan de zeer jonge babys en kinderen toegediend (reeds vanaf 6 weken) schade kunnen aanrichten. Een gezonde baby wordt geboren en het kwetsbare lichaam wordt in het 1e levensjaar blootgesteld aan 28 vaccinatie-doelen en herhalingsprikken en vele meldingen van bijwerkingen worden als NIET GERELATEERD a d VACCINATIE afgedaan. Lees wat Dr.Moolenburgh schrijft...en laat u informeren door NVVKP.J
Joke R. 25-9-2018Ik ben niet tegen vaccineren als er een duidelijke dreiging is van hersenvliesontsteking of andere zeer levensbedreigende ziekten. maar wat niet ieder bekend is is dat de vaccinatie tegen Bof, Mazelen en Rode hond GEEN blijvende immuniteit geeft. Vandaar dat veel jonge studenten, als de bof uitbreekt op de campus, massaal doodziek worden met alle gevolgen van dien. De bof doormaken als kind maakt blijvend immuun en is niet gevaarlijk. Mazelen kan een gezond kind goed aan.Vraagt wel goede verzorging .....maar is die er?
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events