Delise de Wijze

Levensverhaal

13 september 2018 door Jeffrey Schipper

"God gebruikte mijn gitaar om mij uit de put te trekken"

“Mijn burn-out was een hele donkere periode. Ik heb mijn gitaar weer onder het stof vandaan gehaald. Achteraf zie ik hoe God juist muziek gebruikte om me weer uit die put te trekken,” vertelt Delise de Wijze. Zij maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje folk en singer-songwriter. Met haar teksten wil Delise haar luisteraars aan het denken zetten. Op 5 oktober 2018 komt haar debuutalbum 'Bladzijde 1' uit.

'Bladzijde 1' staat voor een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in het leven van Delise. Als jonge tiener begon de zangeres met het schrijven van eigen liedjes. Haar talent werd opgemerkt door de oprichter van Vrienden van Amstel LIVE. Hij bracht haar in contact met Bas Kennis (van BlØf) en de band van Anouk, met wie ze enkele jaren samenwerkte. Ondanks haar zangtalent koos ze voor een carrière als jurist. Na een lange omweg is het dan toch tot een debuutalbum gekomen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

L
De video doet het niet.... helaas. Was benieuwd wat het brengt/zegt. Worstel zelf.....
Hoi Lowieke! Het liedje kun je alsnog hier beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=bbn4VwNvRpo (sorry voor de late reactie ;))

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher