Hemeltijd

God

12 september 2018 door Dick van den Bos

Elisa Krijgsman: "De put is bij mij snel droog"

Aanbidding is hét thema waar Reni en Elisa Krijgsman om bekend staan. Ze staan op het podium van Opwekking en andere grote evenementen. Toch geloven zij dat het daar niet om draait. “Aanbidding kan ook een één-op-éénmomentje zijn met God, bijvoorbeeld in de supermarkt”, zeggen Reni en Elisa Krijgsman. Ze organiseren het Hemeltijd-weekend op De Betteld en hopen dat mensen daar, door de aanbidding heen, hun relatie met God mogen verdiepen.

Om mensen hierin mee te kunnen nemen en ze tot God te leiden, is het volgens hen heel belangrijk om ook zelf God van nabij te kennen. Elisa vertelt hoe dat bij hem is ontstaan. “Voor mij is het heel belangrijk om vanuit de rust met God om te gaan. Rusten in zijn aanwezigheid want als ik in de rust ben, kan God tot me gaan spreken en gaan er kwartjes vallen.” Reni legt uit hoe dat praktisch werkt.

“Bij mij gebeurt dat bijvoorbeeld in de ochtend, dan zitten we samen op de bank. We lezen een stukje uit de Bijbel en we spreken erover met God. Een andere keer kijken we via YouTube een preek of luisteren we een liedje waar veel diepgang voor ons in zit. Zo ben ik ermee bezig.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher