Christenen voor israel

Levensverhaal

28 augustus 2018 door Dick van den Bos

"Amerika en Europa doen te weinig om Israëlconflict op te lossen"

In Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus, is het allesbehalve een ‘stille nacht, heilige nacht.’ De stad is sinds 1995 officieel Palestijns grondgebied, en het gebied is zeer instabiel. Dominee Naim Khoury en zijn vrouw Elvira bouwen daar aan de ‘First Baptist Church of Bethelem’ en vertellen hoe ze dat doen, onder de rook van het Israël-conflict. Ze zijn verbonden met Christenen voor Israel.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Beste Dominee Khoury,

U woont tussen aanhangers van de "ideologie van de WREEDE".

Ik realiseer mij, dat als U dit zou verkondigen in Bethlehem, dat u binnen 24 uur vermoord zou ZIJN!

Zelfs in Nederland wordt dit soort uitspraken binnen afzienbare tijd onmogelijk wegens de repercussies, die daarop volgen. Je wordt strafrechtelijk vervolgd, of simpel aan "het asfalt gespijkerd".

Als ik in Duitsland in het openbaar uit de koran zou citeren, dan wordt ik STRAFRECHTELIJK veroordeeld, met als reden: belediging van hun "godsdienst".
J
Uw commentaar over de IS is een grote FABEL!IS is MAINSTREAM en dus GEWELDDADIGIS vermoordt (in hun ogen) uitsluitend AFVALLIGEN( = Mushrikeen) De eerste kalief heeft direct alle afvalligen onder zijn eigen stamgenoten zonder mededogen afgeslacht. Terreur is de lijn, waarmee iedereen aan hun "ideologie" wordt geketend en de politieke macht overeind blijft.

Als je NIET bij hen wilt aansluiten: ---- wordt je vermoord!

Als je er UIT wilt stappen: -----------------wordt je vermoord!Kijk zo hou je weinig andersdenkenden over!Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher