Homolobby

Dagelijks leven

18 juli 2018 door Dick van den Bos

"Zelfs kleine kinderen worden geïndoctrineerd door de homolobby"

Kinderen leren op jonge leeftijd al dat masturbatie gezond is, dat homoseksualiteit normaal is en dat je je kunt laten ombouwen. Het is onderdeel van het lespakket en dat is Hugo Bos, van Gezin in Gevaar, een doorn in het oog. “Vergeleken met volwassenen hebben kinderen een onschuld over zich. Dat wordt op deze manier volledig weggenomen. Ze worden geconfronteerd met zaken waar ze op deze leeftijd nog lang niet aan toe zijn.”

Hij voert sinds enkele jaren actie tegen deze verschuiving. Het levert hem heftige bedreigingen op, maar ook een grote schare aan supporters. Hij vertelt wat hem zo dwars zit. “Het zou al heel anders zijn als de LHBT-beweging een plekje wil náást het traditionele gezin, maar in plaats daarvan richten ze zich tégen het gezin.” Hij licht het toe.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Ik ben het hartgrondig eens met Hugo Bos. Kinderen zijn voor hun 10de levensjaar helemaal niet druk met sex, het is schadelijk en schandelijk om ze in die ontwikkelingsfase met seksualiteit lastig te vallen en ze dan ook nog eens wijs te maken dat er geen verschil zou zijn tussen pervers en conform de scheppingsorde. Ik dank God voor Hugo Bos, moge hij lang leven en dit goede werk volhouden!
REAGEER
Iedereen zou het boek van Gabriele Kuby moeten lezen om door te hebben wat er achter de LHBTI lobby zit. Het boek heet: "De seksuele revolutie. Vrijheid ten koste van de vrijheid."
J
Jack, lees Gods Woord.

Daarin staat nadrukkelijk alles in deze wereld gebeurt, komt uit de koker van de "overste van deze wereld, de leugenaar van den beginne, Gods tegenstander".

En hij komt telkens met nieuwe varianten op het aloude thema:

Heeft God niet gezegd????

God liegt, .....De gehele Bijbel staat vol met:

Iedereen deed/doet wat recht is in EIGEN OGEN!Waar zijn de "profeten" die luidkeels roepen:

" bekeer je van je verkeerde weg!"Die zitten straks alleen nog maar (via dwangopname) in heropvoedingskampen.
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher