Otto Grevink

God

17 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Otto Grevink wil dominee buiten de kerk zijn: "De kerk is ook op het schoolplein"

“Ik ben ervan overtuigd dat de Heilige Geest buiten de kerk volop werkzaam is, maar dan moeten we er wel naar op zoek gaan. De kerk is ook op het schoolplein.” Ds. Otto Grevink heeft er in de afgelopen jaren bewust voor gekozen om geen fulltime predikant te zijn. Zo kan hij juist buiten de kerk zichtbaar zijn als dominee. CIP.nl zocht de PKN-predikant uit Tilburg op.

“Ik ben opgegroeid in een typisch ‘hervormd geseculariseerd’ gezin,” vertelt Otto. “In mijn beginjaren ging ik regelmatig mee naar de kerk. In mijn puberjaren gingen we als gezin nauwelijks meer. Als kind ging ik daar automatisch in mee. Rond mijn zestiende heb ik het geloof als het ware herontdekt. Er kwam een moment waarop ik geloofsbelijdenis wilde doen.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Mooi is dit! En zo Bijbels. De discipelen gingen ook op weg naar de mensen, net als Jezus Zelf. En als die mensen erom vroegen, bleven ze een poosje langer.Er is trouwens niets heerlijker dan aan kinderen te kunnen vertellen over God. Zij zijn nog zo puur en open. Als ze merken Wie Hij voor jou is en hoe Hij in jouw leven werkt, krijg je de mooiste vragen.Ik wens ds. Grevink veel zegen op zijn werk! En de volgende keer als ik door Brabant rijd, kan ik wat blijer bedenken dat God ook daar Zijn koninkrijk gestalte laat krijgen!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher