Katholiek

Dagelijks leven

11 juli 2018 door Dick van den Bos

Hugo Bos bedreigd en aangevallen: "De homolobby accepteert absoluut geen afwijkende mening"

Hij verzette zich afgelopen jaren actief tegen de 'agressieve' homolobby in Nederland, en dat kwam hem duur te staan. De reacties waren intens: ernstige bedreigingen, fysiek geweld en inmiddels woont hij op een geheim adres. "Een vrouw ging voor me staan en krijste: ‘Hel, satan. Hel, hel, satan!' Ik besefte dat je over dit onderwerp absoluut geen afwijkende mening mag hebben in Nederland. Het klimaat is extreem autoritair", vertelt de katholieke Hugo Bos, van de campagne Gezin in Gevaar.

Achter de harde actievoerders, ziet Bos desondanks erg veel begrip van de gemiddelde Nederlander. “De meeste mensen vinden de homolobby erg extreem worden, ze zijn het met ons eens.”

CIP+ logo

Wil je gratis verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Lees nog 3 artikelen gratis.

Lees dit artikel gratis Inloggen

Reacties

K
Ik vind deze dappere man goed bezig, het linkse geweld en de homohysterie zijn inderdaad schokkend, nog schokkender is dat onze overheid die hysterie bevordert en het geweld toelaat.
REAGEER
J
Indrukwekkend, wat een moedige man! Gezin in Gevaar verdient onze steun - zowel financieel als in gebed!
REAGEER
Ik denk dat het ook weer een tegenreactie is van de jarenlang onderdrukkende kerk. Vergeet niet er zijn heel wat zelfmoorden zijn geweest door het liefdeloze standpunt van de kerk. Ikzelf voel me homoseksueel maar heb een hechte relatie met mijn hemelse vader. Ik voel hem duidelijk werkzaam in mijn leven. Misschien zouden de homolobby en de kerklobby wat milder tegen elkaar kunnen doen. En de kerk meer liefdevoller, Jezus navolgend ,steun kunnen bieden aan de homoseksuele mens en daarbij niet te Bijbel achterwege laten. Laten we Jezus volgen.
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (16)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher