Katholiek

Dagelijks leven

11 juli 2018 door Dick van den Bos

Hugo Bos bedreigd en aangevallen: "De homolobby accepteert absoluut geen afwijkende mening"

Hij verzette zich afgelopen jaren actief tegen de 'agressieve' homolobby in Nederland, en dat kwam hem duur te staan. De reacties waren intens: ernstige bedreigingen, fysiek geweld en inmiddels woont hij op een geheim adres. "Een vrouw ging voor me staan en krijste: ‘Hel, satan. Hel, hel, satan!' Ik besefte dat je over dit onderwerp absoluut geen afwijkende mening mag hebben in Nederland. Het klimaat is extreem autoritair", vertelt de katholieke Hugo Bos, van de campagne Gezin in Gevaar.

Achter de harde actievoerders, ziet Bos desondanks erg veel begrip van de gemiddelde Nederlander. “De meeste mensen vinden de homolobby erg extreem worden, ze zijn het met ons eens.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Ik vind deze dappere man goed bezig, het linkse geweld en de homohysterie zijn inderdaad schokkend, nog schokkender is dat onze overheid die hysterie bevordert en het geweld toelaat.
M
Laat ons allemaal Hugo Bos steunen in gebed, geld en zijn berichten delen. Het blijft bijzonder dat er binnen orthodoxe protestanten kringen het oorverdovend stil blijft. De RK gaat hier ons voor en wij kunnen in andere denominaties nog een hoop van leren.

De overheid bekostigt homo extremistische organisaties. De PKN generale synode is al compleet om richting de volledige incorporatie van de LHBT in de sacramenten, er moet alleen nog een klap op gegeven worden.

De gereformeerde bond is een tandenloze tijger.
J
Indrukwekkend, wat een moedige man! Gezin in Gevaar verdient onze steun - zowel financieel als in gebed!
REAGEER
Toon meer reacties (17)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher