Dick van Keulen met Didy van Keulen

Dagelijks leven

12 juli 2018 door Sjoukje Dijkstra

94-jarige Dick kan ook in het verpleeghuis niet zwijgen over Jezus

Het boek is nog maar net uitgekomen en nu al verschijnt het in tweede druk. ‘Jezus’ van emeritus predikant Dick van Keulen (94) is populair onder vele christenen. Het bijzondere aan dit boek is dat het is afgemaakt door zijn vrouw Didy van Keulen (83) en een vriendengroepje, omdat hij het zelf niet meer kon…

“Hij heeft zoveel toespraken gehouden”, aldus Didy Van Keulen. “Voor oude en voor jonge mensen. Hij was altijd over Jezus aan het vertellen. Nu zeg ik wel eens tegen Dick: ‘Kijk eens. Dat stond allemaal op velletjes papier en nu staat het in dit boek ‘Jezus’', feitelijk daarmee zijn geestelijke erfenis. Dat vind ik zo mooi! Anders waren die velletjes papier misschien in de prullenbak beland”, zegt ze geëmotioneerd.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Geweeellddig! Heerlijk om dit te lezen! Deze man heeft onuitwisbare indrukken op mij gemaakt. Laten we allemaal getuigen van onze Heer en Heiland. Als deze 94-jarige het kan, dan kunnen we het allemaal! Geweldig om deze keer geloofsópbouw te lezen!
REAGEER
Heerlijk en vol troost!! Als we Jezus de eerste plaats geven in ons leven, zal Hij voor ons zorgen, wat er ook gebeurt en hoe we ook 'aftakelen'. Zo mooi dat Didy kan getuigen: "Zijn geloof staat als een huis." En ook zo leuk dat zij vertelt over de keuken in het Huis op de Berg. Ik logeerde daar ook eens en zie het helemaal voor me.Dat het gescheiden leven erg verdrietig is, kan ik me voorstellen. Maar zowel Dick als Didy zijn nooit alleen! Jezus is er altijd bij en in Zijn kracht kan je het aan. Geweldig dat Dick er daar ook van getuigt!
REAGEER
A
Samen met vele anderen ben ook ik dankbaar dat mensen zoals Didy en Dick op mijn pad kwamen en mij leerden om Wie het gaat in ons bestaan. Ook hun lieve gastvrijheid wil ik als voorbeeld vasthouden.

REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher