Reinier Sonneveld

video

10 juli 2018 door Marina de Haan

Hier hoor je waarom er hoop is in de eindtijd

"Je beeld van de toekomst bepaalt hoe je nu leeft", zegt Reinier Sonneveld, auteur van het boek 'Gids voor de laatste dagen'. Dat klinkt zwaar, maar het is een hoopvol boek geworden. De komende vijf video's gaat Sonneveld met ons nadenken over de toekomst. In deze video vertelt hij dat er wel degelijk hoop is.

"Hoop is wat je doet opstaan elke ochtend", aldus Sonneveld. "Wie alle hoop verloren is, blijft liggen. Als er maar een enkel vonkje in je is die het mogelijk acht dat de situatie zou kunnen verbeteren, dan begin je de dag." Hoop is dus het zien van de mogelijkheid dat het beter wordt. Het is geen zekerheid, benadrukt Sonneveld. 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Eindtijd
- Waarom Reinier Sonneveld niet meer in techniek gelooft
- Jezus is onze toekomstvoorspeller, zegt Reinier Sonneveld
Meer over eindtijd »

Reacties

A
Jammer dat Reinier de diepte en de reikwijdte van de Joodse taal niet kent. Er komt geen nieuwe hemel en aarde en ook gaat God de aarde niet veranderen. De uitdrukking hemel en aarde is een Joodse metafoor voor Gods regeringssysteem over het heilige land, onder het oude verbond via het tempelsysteem, in het nieuwe verbond via Gods geest. 70 NC is met de definitieve verwijdering van het oude verbond (Hebr 8:13) het nieuwe verbond bekrachtigd. We hebben geen hoop, we hebben zekerheid, zoals Salomo zei: een vervulde begeerte is een boom des levens
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher