Reinier Sonneveld

video

05 juli 2018 door Marina de Haan

Waarom Reinier Sonneveld niet meer in techniek gelooft

"Je beeld van de toekomst bepaalt hoe je nu leeft", zegt Reinier Sonneveld, auteur van het boek 'Gids voor de laatste dagen'. Dat klinkt zwaar, maar het is een hoopvol boek geworden. De komende vijf video's gaat Sonneveld met ons nadenken over de toekomst. "Wat je verwacht van de komende tijd bepaalt namelijk grotendeels hoe je nu in het leven staat."

Alle keuzes die je maakt – en elke dag maak je er duizenden – die gaan over de toekomst. Maar als je bijvoorbeeld op je werk bent en je gaat ervan uit dat je morgen ontslagen wordt, dan zit je daar heel anders, dan als je denkt dat je morgen promotie krijgt. Of als je verwacht dat morgen je partner van je gaat scheiden, dan gedraag je je vandaag heel anders, dan als je van plan bent morgen te gaan trouwen.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Eindtijd
- Hier hoor je waarom er hoop is in de eindtijd
- Jezus is onze toekomstvoorspeller, zegt Reinier Sonneveld
Meer over eindtijd »

Reacties

H
Wat is erop tegen om een weloverwogen gebruik te maken van de technische middelen die ons ter beschikking staan? Trouwens, ook als je denkt daar geen gebruik van te maken, maak je er toch gebruik van. Je leeft immers in onze samenleving.
REAGEER
A
We blijven in een dodendans… Reinier schets bijzonder negatief beeld over de toekomst van de aarde. Dat komt omdat hij denkt dat we in de laatste dagen leven. Paulus, Jacobus en Petrus zeiden dat hun toehoorders in de laatste dagen leefden, Johannes zei zelfs dat ze in het laatste uur leefden. En dit komt allemaal overeen met Jezus die zei dat dit geslacht niet voorbij zou gaan voor dat alles wat in Matt 24 stond geschreven geschieden zou. Het waren de laatste dagen van het oude verbond… en dat is 70 NC definitief verwijderd (Hebr 8:13)...
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher