Willem Ouweneel

Dagelijks leven

29 juni 2018 door Willem J. Ouweneel

Het kersverse regenbooghuisje van Willem Ouweneel

Op de dag dat deze column verschijnt, hebben we net twee nachten in onze nieuwe woning geslapen. Om ons heen is het in alle kamers een enorme bende aan dozen en meubels. Nog even hebben we twéé huizen: één dat we op 22 mei jl. hebben gékocht en één dat we aanstaande maandag gaan vérkopen.

Woensdag en donderdag is onze hele inboedel uit het oude huis ingeladen en overgebracht naar onze nieuwe woning. Afgelopen nachten sliepen we daar voor het eerst: in een penthouse (zoals dat chic heet), zesde woonlaag, met een wonderschoon uitzicht over het oosten en zuiden van de provincie Utrecht. Het is vandaag precies negentien jaar geleden dat we de eerste nacht doorbrachten in ons toenmalige nieuwe huis in Huis ter Heide – het huis dat we gisteren voor het laatst met weemoed doorwandeld hebben (zoals we dat in 1999 met ons huis in De Bilt deden).

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
God zegen je, Willem. Al sinds je beginjaren, ben ik erg door je geïnspireerd geraakt. Laten we geloven dat velen in je nieuwe woonplaats tot bekering zullen komen!
A
Per abuis op - ikoontje gedrukt.

Natuurlijk wens ik Willem O. en zijn vrouw Gods zegen toe.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (13)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher