Marianne Grandia
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

20 juli 2018 door Marina de Haan

Marianne Grandia kon niets met genade: "Mijn angst voor de hel was groter"

"Ik denk dat we Gods genade onderschatten of smaller maken dan hij werkelijk is”, zegt Marianne Grandia. Gods genade kon ze niet bevatten, omdat haar angst voor de hel groter was. Dankzij die genade is daar verandering in gekomen. "Ik hoop dat dit boek lezers helpt om hun angsten te verruilen voor beloftes van Gods genade. Beloftes waarvan ze denken: die zijn vast niet voor mij. Maar ze zijn echt voor jou. En voor mij!"

De schrijfster zit aan haar keukentafel, af en toe neemt ze een slokje van haar lekkere koffie verkeerd. Ze vertelt kleurrijk over haar nieuwe roman ‘Onder Zijn vleugels’. “Het schrijfproces was intensief. Dat is nog zacht uitgedrukt”, zegt ze eerlijk. ‘Onder Zijn vleugels’ was een moeilijker boek om te schrijven dan haar voorgaande boeken. “Het thema geloofszekerheid had ik al lang op mijn hart. En dan vooral de angst voor God.” 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

J
Wat een mooi artikel. Eerlijk en kwetsbaar. Marianne dankjewel voor je boeken. Ze zijn het lezen echt waard. Van jou mag wel gezegd worden wat Paulus in de Cor. Brief schrijft. Als ik zwak ben dan ben ik machtig door Christus die mij kracht geeft. Ik ken je niet persoonlijk maar wel een btje door je boeken en dat voelt als een voorrecht. Gods zegen toegewenst.
T
Wat eerlijk en toch wat een heerlijk getuigenis om aan Gods hand te gaan
J
Wat is kwetsbaar opstellen?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.