Natasja Naron

video

27 juni 2018 door Marina de Haan

Mag je stinkend rijk zijn? Natasja Naron zegt van wel

"Salomo was rijk door zegeningen van God. Het mag dus zeker," zegt Natasja Naron van Gabriel in gesprek met Rik Bokelman in een CIP-video. We hebben allemaal met geld te maken. Maak daarom even tijd voor dit mooie gesprek over rijkdom.

Rik valt gelijk met de deur in huis. Wat vind je van het welvaartsevangelie?
“Ik geloof absoluut dat God ons wilt zegenen en gelukkig wilt maken. Ik geloof niet dat het voor iedereen betekent dat rijk worden echt gelukkiger maakt. Veel geld hebben, betekent dat je veel verantwoordelijkheid hebt. Ik vind dat je goed morgen voor het geld dat God je als rentmeester heeft toevertrouwd. Die druk van de verantwoordelijkheid hoeft niet alleen maar positief te zijn.” 

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Wat een slap verhaal, zeg. Rijk zijn is OK. Er werd niets gezegd over de wijze waarop rijken aan hun geld kwamen. Gewoon het standaard verhaal dat God je geld heeft toevertrouwd. Investeringen spreiden in bedrijven. Mooi werelds. Niets over investeringen in het Koninkrijk, zoals de kerk, de zending en evangelisatie. Aan het eind van het verhaal werd er nog een Bijbeltekst bijgesleept, want o ja, dat moet natuurlijk ook nog. Ik had wel iets van een Bijbelse wereldvisie verwacht. Eeuwigheidswaarde zou je toch bij zo'n interview mogen verwachten.
REAGEER
Zie voor echte, geestelijk rijkdom Openbaring 3:18, 5:11 en 12, 7:2 en 3, 17:4, 18:3 en 5-7 en 22:5.

Toelichting op www.openbaring.nu.
REAGEER
J
Lees Money, Posessions and Eternity van Randy Alcorn voor een mooie visie op geld en goed + de reden waarom welvaartsevangelie een grote dwaalleer is met uitermate schadelijke gevolgen voor Gods Koninkrijk.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher