Wim Verwoerd

God

24 mei 2018 door Dick van den Bos

"Als christenen in Europa leven we op een vulkaan"

"Het is belangrijk om waakzaam te zijn, om zo op je hoede te zijn voor het naderende gevaar, met de oordelen die daarbij horen. God zal binnenkort afrekenen met het huidige wereldsysteem," zegt Wim Verwoerd, spreker bij 'Blaas de bazuin'. Deze avonden zijn bedoeld als 'toerusting voor de eindstreep', en worden op zes locaties in Nederland gehouden.

Want volgens Wim is het belangrijk dat we waakzaam zijn, om de eindstreep te behalen, zoals hij het zelf zegt. "Waakzaamheid leidt tot actie, om zo aan het gevaar te ontkomen! Denk maar aan de gelovigen in de tijd van Noach. Denk ook aan de vrouw van Lot. Het is vooral ook uit liefde voor Jezus dat we waakzaam willen zijn. Jezus vertelt in de gelijkenis van de wijze en dwaze meisjes dat er een scheiding gaat lopen tussen de kinderen van het Koninkrijk; tussen hen die reserveolie hebben en hen, die zonder op de regels van de ceremoniemeester te letten, de Bruiloft tegemoet gaan. Let op de afloop. De niet wakkere gelovigen gaan de bruiloftszaal niet binnen. Direct daarna zegt Jezus: 'Wees dan waakzaam.'"

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

A
Weer een nieuwe versie over de eindtijd. De grote verdrukking duurt van 70 NC tot na de zesdaagse oorlog, en deze verdrukking zou nu zijn einde naderen. Stom dat ik dit over het hoofd gezien heb. Een ding is duidelijk, hoe complexer de leugen, hoe groter de interne tegenstellingen. Een wake-up-call voor Wim: ik raad hem aan om de website www.matteus24.nl eens grondig door te nemen, misschien verandert hij dan van gedachten. En dan ontdekt hij ook dat de antichrist 2000 jaar geleden al ontmaskerd is - kan hij de lezingen ook gelijk schrappen.
F
Als jij gelooft dat Jezus in het jaar 70 terug is gekomen en dat wij nu leven in de nieuwe hemel en de nieuwe aarde, in het nieuwe Jeruzalem. Waarom is er dan nog zoveel ellende op de aarde als jij gelijk hebt zou dat zo niet moeten zijn.

Mijn advies aan jouw ga het boek: Weg uit Babylon eens lezen hopelijk kom je

tot nieuwe inzichten, of kom naar een van de avonden.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher