Edgar Holder
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

19 mei 2018 door Dick van den Bos

"Refo's, katholieken én pinksterchristenen zitten op de School van de Heilige Geest"

“Als Nederlandse christenen zouden we veel verder moeten zijn dan waar we nu zijn. We zijn geroepen om de wereld voor Hem te winnen en de volkeren tot Zijn discipelen te maken! Wat een opdracht! Als ik naar de volkeren kijk, vraag ik me af: Heer, weet U wel wat U gezegd heeft?” vertelde apostel Edgar Holder zaterdagochtend tijdens de Pinksterconferentie Opwekking.

De spreker hield een indringende preek waarin hij duidelijk maakte dat christenen moeten gaan wandelen in de kracht die God beschikbaar heeft. “Als we niet in de kracht wandelen die je bij Jezus en de apostelen terug zag, moet je echt gaan bidden: 'Heer waar schort het aan? Wat mist er in mijn leven?'”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Krijg onbeperkt toegang tot CIP.nl

Start je gratis maand Inloggen

Opwekking 2018
- Henk Stoorvogel: "Het is tijd om je zonden in het licht te brengen"
- Henk Binnendijk: "Het gaat slecht met het christendom en goed met Israël"
- "God is niet logisch, rationeel of intellectueel"
- "God wil je met al je tekortkomingen gebruiken"
Meer over Opwekking 2018 »

Reacties

Geweldig! Zo wordt de Heilige Geest de eer gegeven die Hem toekomt! Je mag Hem alle vragen stellen en dan geeft Hij altijd antwoord en vaak heel verrassend! Ook mij antwoordt Hij door, zoals Edgar zegt, een Bijbelwoord te laten oplichten. Zo wijst Hij ook de weg. En in het dagelijkse leven leidt Hij mij ook. Als ik op het punt sta om de deur dicht te trekken, zegt Hij mij dat ik nog iets vergeet. Als ik problemen heb met mijn pc geeft Hij raad. Eigenlijk altijd als ik om leiding vraag in mijn gebed, 'hoor' ik het antwoord al voor ik Amen zeg.
Mooi, deze dossiers van Opwekking 2018. Ik zie echter alleen maar de bijdragen van mannen. Delen jullie hier ook nog de bijdrage van Danielle Strickland? Haar prediking en getuigenis op het hoofdpodium was ook zo ijzersterk! https://cip.nl/65091-thema-pinksterconferentie-2018-bekend-one-way
B
De basis van de inwoning van JHWH , die Geest is en de wijze waarop Hij in ons werkt, is van groot belang om eerst te begrijpen en te ervaren.

Vervolgings groeit het praktisch Geestesleven.

Emoties zonder Bijbelse basis en vervolg zijn misleidend en lopen uit op geloofsafval.

https://tora-yeshua.nl/2018/05/chaq-shawoeoth-sameach-2/

Shalom,

chaq Shawoeoth sameach,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen