Erika Pors
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

08 mei 2018 door Jeffrey Schipper

"Als christelijke singles zijn we bang om onszelf te laten zien"

‘We zijn bang onszelf te laten zien. Stoer maken we grapjes, hangen we de happy single uit, overschreeuwen we de pijn die er óók is,’ schreef Erika onlangs op haar blog. Volgens de 28-jarige Utrechtse wordt het tijd voor ‘het eerlijke verhaal’ over het leven als single: het gemis van een partner en genieten van de vrijheid kunnen naast elkaar bestaan.

“Ik vind het belangrijk om te laten zien dat ons leven, dat er aan de buitenkant zo mooi uitziet, ook een andere kant heeft,” vertelt Erika. Om die reden is ze vorig jaar gestart met bloggen over thema’s die haar persoonlijk raken. Onlangs kroop ze in de pen om namens een bepaalde groep te spreken: christelijke singles.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

T
Een eerlijk en evenwichtig verhaal
K
Joop,Hier begrijp ik niets van, leg eens uit?
K
Tja Joop van Ooijen: ondertussen is de gemeente wel weer de bruid van Christus. Het is dan ook niet de bijbel die dat zegt, maar Paulus, en het is nogal in tegenspraak met de woorden van Jezus over het verlaten van je ouders. Ik geloof niet dat het Gods bedoeling is geweest dat onze ouders vrijgezel zouden blijven.Ondertussen het vrijgezel zijn ook alles met karakter te maken. Mannen vaak omdat ze moeilijk contact durven maken, vrouwen omdat ze te kritisch zijn of geen besluiten durven nemen.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.