andrew wommack

God

24 april 2018 door Marina de Haan

"Je bent stom als je zondigt, maar je bent vergeven"

Andrew Wommack is een Amerikaanse Bijbelleraar. Hij is onder meer bekend om zijn preken over geest, ziel en lichaam, genezing en genade-door-geloof. Binnenkort komt hij voor de Grace and Faith conferentie naar Nederland. Voldoende reden voor CIP.nl om met de Nederlandse tak van Andrew Wommack Ministries in gesprek te gaan over wie Andrew is en waar hij voor staat. 

In dit gesprek staat voorop dat er binnen deze bediening niet aan persoonsverheerlijking wordt gedaan. “We verhogen Andrew niet,” zegt Marijke Lamers duidelijk. Zij is directeur van Charis Bible College, de bijbelschool die verbonden is aan Andrew Wommack Ministries. “We zien dat God door hem en door deze hele bediening heen werkt. Dat de bediening zo’n loop heeft gehad, is geheel het werk van God. Niet het werk van Andrew. Het gaat om Jezus.” Jan van der Horst, directeur van de Nederlandse tak van de bediening, is het daar helemaal mee eens.

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

E
Oeps. We gaan bijna over elkaar(s mening) heenrollen. Maar Jezus IS de Bijbel. Hij is in Gods woord Himself. Ik vind wat Wommack leert idd ook iets om wat aan te hebben. Een leven met de Bijbel is natuurlijk een leven ook waarin je Jezus dankt en aanbidt en steeds om raad vraagt ed.
REAGEER
A
Ik zie wel wat er geprobeerd wordt te zeggen. Ik kan er wel wat mee.
REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher