andrew wommack

Dagelijks leven

18 april 2018 door Marina de Haan

Eens gered, altijd gered of opnieuw wedergeboren worden?

Bijbelleraar Andrew Wommack komt binnenkort naar Nederland voor de Grace and Faith Conference in Veenendaal. Daarom duiken we komende periode in een aantal van zijn boeken. Deze keer het boek ‘Geest, Ziel en Lichaam’.

Het begrip van ‘geest, ziel en lichaam’ was één van de eerste openbaringen die ik ontving door het bestuderen van de Bijbel. Het heeft niet alleen de frustratie en verwarring die ik had verminderd, maar heeft als fundament gediend voor bijna alles wat de Heer me sindsdien heeft laten zien.

Die belangrijke waarheden hebben me bevrijd van de gebondenheid van zoveel verkeerd denken en hebben me in staat gesteld om constant Gods bovennatuurlijke kracht te ervaren. Persoonlijk kan ik me niet voorstellen hoe iemand echt kan gedijen in zijn of haar relatie met God, los van het inzicht in deze fundamentele openbaring!

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

Wommack heeft m.i. niet zoveel geestelijk inzicht, want hij geeft niet aan hoe het proces van zondigen verloopt én hoe we hierbij een strijd te voeren hebben tegen de demonen in de geestelijke wereld én hoe de gaven van Gods geest ons hierbij kunnen ondersteunen. Verder is gered worden niet het doel dat God met ons heeft, maar wel heeft Hij een plan dat ons oneindig veel hoger voert. Zie www.openbaring.nu!
REAGEER
'Een snelheidsovertreding is voor God gelijk aan de zonde van overspel'?? Dit is een wat vreemde vergelijking. Jawel, het is allebei zonde, maar iedereen kan begrijpen dat er toch een verschil is, tussen iemand die te hard rijdt en iemand die zijn partner bedriegt met overspel. De zonde is duidelijk niet van dezelfde orde en dat blijkt uit de gevolgen die het met zich mee kan brengen. Lees ook Hebr.13:4) "...hoereerders en echtbrekers zal God oordelen". (Uiteraard is er voor iedereen vergeving mogelijk).
A
Is het niet zo dat de mens gradaties maakt in zonden maar voor God alle zonden gelijk zijn. Zonde is zonde

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher