Corina Schipaanboord
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

05 april 2018 door Sjoukje Dijkstra

Vrouwen uit refowereld bespreken openlijk hun seksleven

Reformatorische vrouwen die openlijk hun seksualiteit bespreken. Dat is het geval in het boek ‘Vertrouwelijk’ van Corina Schipaanboord. Ze weet hoe waardevol openheid kan zijn. "Als ik met vriendinnen praat over dit onderwerp, dan merk je dat bijna iedereen wel tegen iets aanloopt."

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Seksualiteit
- Reformatorische vrouwen en seksualiteit: "Het is intenser om seks met één persoon te delen"
- "Mijn pornoverslaving kwam door gebrek aan liefde"
Meer over Seksualiteit »

Reacties

W
Cornelis Zandbergen. Het vervelende is alleen dat de mens zijn geilheid niet de baas is. Het is bovendien vaak zelfgericht en stort zich vaak op een partner die niet de jouwe is. De Heer heeft sex heerlijk en goed gemaakt. Maar wordt door ons zelfgenoegzaamheid tot overspel gebracht. De mens die denkt recht op sex te hebben is de mens die de denkt een ieder die hem/haar misschien even opwindt, tot lust object te mogen bezitten, al is het maar voor even.... Dat dodelijke gif ondermijnt relaties. Zeg je dat er ook even bij Cornelis Zandbergen?
Vrouwen die masturberen kunnen zich later ook veel beter seksueel ontplooien in hun relatie. Gods wil openbaart zich ook in de natuur, volgens theologen. Dit is inclusief wetenschap van de seksualiteit. Jammer dat veel leraren veel over reinheid pretenderen te weten, maar weinig over nuchtere seksuologie. Ook lust en fantasie wordt veel te krampachtig over gedaan als het niet over een partner gaat. Dat is religieus-correct en schiet zijn doel voorbij. Wees geil, want God is geil zeg ik wel eens, dat is prima bijbels onderbouwen.
B
Goed dat het ter sprake word gebracht, wouter en cornelis beide is waar denk ik.
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.