Kinga Bán

God

14 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Kinga Bán denkt minder aan de toekomst: "Het enige dat telt is vandaag"

“Ik hoef mij geen zorgen te maken en mag genieten van de leuke dingen. Dankbaar zijn is een keuze. Het enige dat telt is vandaag.” Zangeres Kinga Bán lijdt aan een ongeneeslijke vorm van kanker en wil zich minder zorgen maken over de toekomst. Dit brengt ze tot uiting door middel van haar nieuwe album ‘Vandaag’.

Wat volgens jou de boodschap is van het lied 'Vandaag'?
“Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om bezorgd te zijn over wat komen gaat.” Kinga zingt onder andere: ‘Dit is vandaag. En het is alles wat je hebt. Morgen komt later. En gisteren is alweer weg. Dit is vandaag. Met z’n vreugde en zijn pijn. En je hoeft maar één ding te doen. Dat is: er zijn.’ “Dit moment is nu het enige dat telt. Ik heb mij voorgenomen om meer in het nu te leven en die boodschap geef ik door middel van dit lied graag door. Dat ik kan en mag zingen geeft me zoveel! Dat ik mijn verhaal mag bezingen en hierover vertellen vind ik geweldig om te doen. En hier ben ik ook zo dankbaar voor.”

CIP+ logo

Wil je verder lezen?

Dit artikel is speciaal geschreven voor CIP+ leden! Word ook lid en lees gelijk verder!

Start je gratis maand Inloggen

Reacties

S
Vaak doet (zwaar) lijden iemand veel wijzer in het leven staan.Dat is een Bijbelse waarheid ook.Om die reden laat God vaak dingen toe voor Zijn doel.Het betreft vaak zaken die wij mensen niet kunnen begrijpen van waarom? Maar God zegt in Jesaja 46:10,...Mijn raadsbesluit zal volbracht worden en Ik zal al mijn welbehagen doen.... Laat God God zijn en toon ontzag voor Hem!
REAGEER
L
Mooi interview. God kan echt heeeel dichtbij zijn. Ik bid voor Kracht, Liefde, Wijsheid en Genezing voor Kinga en alle zieken die zich hiertoe naar God willen openstellen of uitstrekken. Amen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher